Ny cardigan

Heisann, folkens. Jeg fikk noen nye klær igår, og jeg syntes at den cardiganen jeg fikk var VELDIG fin, så jeg bestemte meg for å bruke den idag. Så nå skal dere få se noen bilder av den !(:

 

 

 

 

Q; Hva syntes dere? Liker dere å bruke cardigan?

 

-MalinOslo

Hallo! Igår var jeg i Oslo for å feire bursdagen til søstra mi, som er 23 år nå (: Vi dro rett etter skolen, og kom fram ca. klokken 6. Jeg rakk å bruke opp all strømmen på telefonen min på vei dit, men jeg fikk ladet den da vi kom frem! Heldigvis... Så nå skal jeg vise dere noen bilder fra bursdagen, men for det meste på veien hjem fra Oslo.

PÅ VEI TIL OSLO:

 

 

 

PÅ BURSDAGEN:

 

Her sitter vi og venter spent på kakene, men de hadde ikke nok plasttallerkener, så vi måtte løpe bort å kjøpe noen fler (: For det meste tok jeg og Sandra (hun med det rosa håret) masse tullbilder fordi vi er geniale :p Vi så også JULEGODTERII !!

 

 

Her er Frida ;D Hun er forresten gravid, og babyen skulle kanskje komme den samme dagen som vi var der ! Den gjorde ikke det, men det fortsatt koslig og ha den følelsen av at jeg skal bli tante !(:

 

PÅ VEI HJEM:

 

 

 

 

 

 

 

Takk for en fin kveld !

 

-MalinFilm

Hallo.  Jeg har ikke ftt blogget idag, fordi jeg ikke har vrt hjemme, men ihvertfall... Idag skulle jeg egentlig sitte med en venn av meg, som heter Hassan, p skolen og gj;re lekser, men det var s[nn mte timg, s vi kunne ikke. Men, n[ er jeg hjemme og er klar til a se film! Vi skal se p RED 2. Ja, men da m[ dere ha en fin kveld videre, s snakkes vi !

 

 

/MalinBamse

Hallo. Jeg kikket igjennom bildene på telefonen min, så fant jeg noen bilder av meg og den digre bamsen til søstra mi, og fant ut at jeg ville dele dem med dere !(: Det er ikke så lenge siden jeg tok dem, og skulle egentlig bruke en av dem som en header, men det ble ikke noe av... Men jeg er fortsatt fornøyd da ! Håper dere liker bildene (:

 

 

-MalinLekser + Besøk

Da har jeg kommet hjem fra skolen, å sitter her med en kjærlighet og gjør lekser, imens spiller Gaile på gitaren min (: Vi skal snart ha en musikkprøve, så vi må øve mye ! Ses når jeg er ferdig ned lekser.

-MalinEndelig !

Hallo! Nå fikk jeg endelig en ny header av søsteren min (: Hvis du vil ha en header av hun så er det bareå spørre hun HER. Den headeren jeg har nå tror jeg nok jeg kommer til å ha i en god stund, siden jeg har byttet så mye frem og tilbake i de siste... Men nå skal jeg legge meg, så får jeg bedre tid til å beundre den nye headeren i morgen !(: Natta, folkens !

 

-MalinHeader

Hei. Jeg klarer virkelig ikke å lage headere... Søstra mi lagde den jeg har nå, men jeg vil ha en som er litt mer glad, hvis du skjønner hva jeg mener. Hvis du klarer å lage en header til emg, så hadde det vært veldig snilt av deg !(: Det er bare å si ifra om du vil lage en til meg, så sender jeg deg bildene jeg vil at du skal bruke (: Håper du vil hjelpe meg!

 

-MalinCubus

Hei! Jeg gikk inn på nettsiden til Cubus of fant noen ekstremt fine klær ! Jeg kommer til å vise bilder av favorittene mine, så kan dere se hva dere syntes var fint, eller så kan dere gå inn på nettsdiden selv (: For å komme til nettsiden, trykker du HER.

 

BLUSER/SKJORTER: 

 

 

KJOLER/KJØRT:

 

 

BUKSER/JEANS:

 

 

NATTØY:

 

 

Q; Handler du ofte på Cubus?

 

-MalinMedier og Informasjon

Heisann! I siste time på skolen idag hadde vi valgfag. Jeg valgte Medier og Informasjon som valgfag, fordi jeg visste at vi kom til å ta bilder, og ENDELIG har vi begynt å ta bilder ! Vi skal ta bilder med ulike temaer helt fram til Jul, og jeg gleder meg sånn til neste gang! Idag var temaet valgfritt, me vi måtte ta bildene ute. Jeg og venninna mi, Henriette, tok bilder av bl.a kaninen hennes, blader, kongler og slikt. Dere kan få se noen av bildene jeg tok, men bare de jeg ble mest fornøyd med (: Jeg ELSKER å ta bilder! Jeg har ikke holdt på med det særlig lenge, men en liten stund. Jeg begynte kanskje i midten av sjuende klasse og har holdt på med det helt til nå (: Det er den tingen jeg holder på med aller mest på fritiden. Jaja, her er bildene !(:

 

 

Q; Hva syntes dere om bildene ?

 

-MalinHva skal jeg blogge om?

Heisann folkens, jeg har akkurat startet å blogge igjen etter en lang bloggpause. Jeg er veldig usikker på hva jeg skl skrive om i starten her, men jeg finner sikkert på noe (: Har dere noen ideer på hva jeg kan blogge om så er det veldig fint om dere kommenterer. Jeg kan muligens ha en spørsmålsrunde etterhvert, siden jeg ikke har skrevet om megselv ! Håper dere fortsetter å lese bloggen min, og at dere sier ifra om dere har noen ideer.

 

-MalinRSS 2.0


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se
hits